Ön itt van: Tevékenységünk Hozd mozgásba a családot!

Egy százalék az utánpótlás támogatásáért

Az Alapítvány köszönettel várja az adózók felajánlását

Évek óta segíti a Gyulai István és Zsivótzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért   működését az a beérkező támogatási összeg, amit a sportág barátai a megjelölt célok megvalósulásáért juttatnak el az Alapítványhoz. A köszönet hangján mondható, hogy sokan megmozdultak az atlétika ilyen irányú segítéséért. Közeledik A bevallási határidő – május 20. - és mivel idén is lehet rendelkezni arról az 1 %-ról, amit az adózók felajánlhatnak egy általuk megjelölt társadalmi szervezetnek, alapítványnak – ezért a kuratórium 2013-ban is köszönettel várja a céljai elérését segítő támogatásokat.

A célok elsődlegesen az atléta utánpótlás, a szakemberek támogatását; a sportág népszerűsítését; a fiatalokkal, a társadalom szélesebb rétegeivel az atlétika megismertetését jelentik.
Az Alapítvány a jövőben is tervezi mindezek megvalósítását: többek között  Mentor-program  keretében a tehetséges fiatalok támogatását, a  Jótékonysági rendezvényeket/  koncert, családi nap, futóverseny,  az Atlétabált  és az utánpótlás táborokat.
A Gyulai István és Zsivótzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért  kuratóriuma az Alapító okiratban lefektetett célok megvalósításáért kéri a sportág barátait, hogy az 1% felajánlásával segítsék a magyar atlétika jövőjét, a következő évtized eredményességét. (ml)

Gyulai István és Zsivótzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért
Adószám: 18197677-1-42