Ön itt van: Tevékenységünk Jószolgálati Atlétabál február 14-én!

Jószolgálati Atlétabál február 14-én!

E-mail Nyomtatás

Az Alapítvány tisztelettel hívja és várja a sportág barátait az Év atlétái, edzői  díjátadással  kezdődő; majd vacsorával, műsorral, zenével, tánccal, tombolával folytatódó kellemes együttlétre!

bal 14 logo 540x330b

A február 14-én, pénteken este hét órától a Hotel Hélia Báltermében megrendezésre kerülő hagyományos jótékonysági eseményen a zenét az Európában és a tengerentúlon is nagy sikereket elért Budapest Ragtime Band szolgáltatja. Fellép, az Irish Impulse előadásának részletével a minőségi táncprodukcióival jelentős színvonalat képviselő Coincidance Társulat.

Belépők kaphatók:

e-mail rendelésen keresztül:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
- és január 27. hétfőtől a MASZ irodában, valamint a Magyar Edzők Társasága irodájában, a Magyar Sport Házában.

A báli belépők ára: 9.800 Ft; támogató jegy 20.000 Ft-ért vásárolható.
Átutalással történő fizetés esetén az alapítvány bankszámlaszáma:
CIB 10701049-47704008-51100005

A Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért kuratóriuma - mint ahogy eddig is – a jószolgálati bál nyereségét a hátrányos helyzetű, tehetséges fiatal atléták támogatására fordítja.

Gyakorlati információ, hogy 10 fős asztalok kerülnek elhelyezésre a bálteremben, baráti társaságok kéréseiket jelezzék Klenóczky Beának. (ml) 

Miklósa Erika kuratóriumi elnök meghívó levele   .  

Az Év atlétái – 2013    .    A legutóbbi Atlétabál fotói/ Doba István

 bal 2014

bal 14