Ön itt van: Tevékenységünk Rio 2016 futás zárja az idei Családi napot

Rio 2016 futás zárja az idei Családi napot

Változatos program várja az érdeklődőket a NyúldombnálMellékletek

csal nap12/ml

Az Alapítvány október 12-i  Hozd mozgásba a családot  rendezvényét Kozma Zsuzsa fitness edző vezetésével zenés bemelegítés nyitja, majd kezdetét veszi a résztvevők által kedvelt többpróba, amelynek végén a Rio 2016 m futás már a következő olimpiát ajánlja mindenki figyelmébe.

„ - A szervezés eddigi tapasztalatai és a támogatók hozzáállása alapján biztos, hogy idén is érdemes lesz eljönni a Családi napra – mondta Klenóczky Bea, a kuratórium képviselője. –, Ferencváros Önkormányzata - a házigazda - nagyon segítőkész; sok minden más mellett a plakátok, szórólapok terjesztésében is jelentős feladatot vállaltak. Gál Lászlóval, a magyarországi versenyek avatott főrendezőjével már kétszer bejártuk a helyszínt, átbeszéltük a szükséges feltételek, technikák helyzetét és gyűlnek az ajándékok is.”

csal nap12/mlcsal nap12/ml

A további programokról szólva: látható lesz többek között harcművészeti bemutató, próbálkozni lehet sebesség méréssel egybe kötött büntetőrúgásokkal és mindenki kipróbálhatja az erejét, a téma hazai legjobbjával, Nick Árpáddal.

A felsoroltak mellett még további sok érdekes kiegészítő rendezvény várja szombaton 11,00 és 15,00 óra között a budapesti József Attila lakótelepen, a Nyúldombnál a Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért  hagyományos Családi napján mindazon fiatalokat és idősebbeket, akik az aktív szabadidő programokat és a hasznosan együtt töltött közös órákat kedvelik. (ml)

Program     -     Helyszín     -     Fotóalbum/ 2012

A rendezvény támogatói