Ön itt van: Tevékenységünk

Idén is folytatódik a Mentor program

E-mail Nyomtatás

Az Alapítvány a régebbi atlétákkal is kapcsolatot keres

alapitvanyi-logo alap 540x250

Január 21-én ülésezett a Gyulai István és Zsivótzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért  kuratóriuma. A Miklósa Erika  elnök vezette összejövetelen, értékelve az elmúlt időszakot és előretekintve az elkövetkező évekre, hangsúlyt kapott, hogy az Alapítvány továbbra is feladatának tekinti a fiatal atlétákra való odafigyelést és a jelenlegi lehetőségek adta támogatások folytatását. 

Bővebben...

Jószolgálati Atlétabál február 14-én!

E-mail Nyomtatás

Az Alapítvány tisztelettel hívja és várja a sportág barátait az Év atlétái, edzői  díjátadással  kezdődő; majd vacsorával, műsorral, zenével, tánccal, tombolával folytatódó kellemes együttlétre!

bal 14 logo 540x330b

A február 14-én, pénteken este hét órától a Hotel Hélia Báltermében megrendezésre kerülő hagyományos jótékonysági eseményen a zenét az Európában és a tengerentúlon is nagy sikereket elért Budapest Ragtime Band szolgáltatja. Fellép, az Irish Impulse előadásának részletével a minőségi táncprodukcióival jelentős színvonalat képviselő Coincidance Társulat.

Bővebben...

Sikeres sportnap a József Attila lakótelepen

E-mail Nyomtatás

Változatos programok a Hozd mozgásba a családot! idei rendezvényén /  Fotóalbum

családi nap 2013/hárs anna

Ötödik alkalommal rendezte meg a Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért  a Hozd mozgásba a családot! szabadidős rendezvényét október 12-én, szombaton. Az idei eseményt közösen szerveztük Ferencváros Önkormányzatával, a Nyúldomb kiváló helyszínnek bizonyult. Sokan látogattak ki a sportnapra kicsik nagyok egyaránt.

Bővebben...

Rio 2016 futás zárja az idei Családi napot

E-mail Nyomtatás

Változatos program várja az érdeklődőket a NyúldombnálMellékletek

csal nap12/ml

Az Alapítvány október 12-i  Hozd mozgásba a családot  rendezvényét Kozma Zsuzsa fitness edző vezetésével zenés bemelegítés nyitja, majd kezdetét veszi a résztvevők által kedvelt többpróba, amelynek végén a Rio 2016 m futás már a következő olimpiát ajánlja mindenki figyelmébe.

Bővebben...

HOZD MOZGÁSBA A CSALÁDOT!

E-mail Nyomtatás

Egészség- és Sportnap október 12-én, szombaton 11,00-15,00 óra közötta József Attila lakótelepen, a Nyúldombnál! 

csal nap131012 540x760

Bővebben...

Az Alapítvány tervei 2013-ban

E-mail Nyomtatás

alapitvanyi-logo clKuratótiumi ülés volt március 29-én

A fiatal atlétákat támogató Mentor program, a Családi nap; a nyáron hét helyszínre tervezett tehetségkutató tábor; az őszi futóverseny; az Atlétabál és a rövidesen elinduló önálló honlap témái is szerepeltek a Gyulai István és Zsivótzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért   kuratóriumának március 29-i ülésén. Az Alapítvány tervezett 2013-as programja a következő ülésen kerül véglegesítésre,

Bővebben...