Ön itt van: Magunkról

Miklósa Erika teljesítette a New York maratont

Sikeres futással a mezőny első felében  /  Eredmények   -   Honlap

Miklósa Erika sikeresen teljesítette a november 3-án megrendezett ING New York Marathon  42 195 méteres távját. A Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért kuratóriumának elnöke a hagyományos versenyen 4;28:26 órás idővel ért célba. A Kossuth-díjas operaénekesnő eredményével a 43. alkalommal lebonyolított, a több mint  50 000 versenyzőt rajthoz állító  mezőny első felében végzett. A magyar indulók között volt Atlanta ökölvívó olimpiai bajnoka Kovács István  is, aki 3;50:52 óra alatt futotta le a távot. (ml)

Magyarok eredményei    .    A verseny honlapja    .    Címvédés New Yorkban

Pars Krisztián átvette a Mentor program felkérést

A 118.OB legjobb eredményét érte el Halász Bence mentora

Pars Krisztián a 118.OB eredményhírdetésén/ml

Az elmúlt hétvégi országos bajnokságon, Pars Krisztián kitűnő 80,41 méteres győzelmének eredményhirdetésekor adta át Zsivótzkyné Komka Magdolna  az Alapítvány Mentor programjának felkérő oklevelét London bajnokának, aki Halász Bence tehetségének kibontását segíti az elkövetkező időkben. (ml)

Bővebben...

Az életem egy csoda volt…

A királynő helytartója - Megjelent Gyulai István életrajzi regénye

Könyv Gyulai Istvánról/ ml

Az idei Gyulai Memorial atlétikai verseny előtt, sajtótájékoztató keretében mutatták be a nemzetközi és hazai atlétikai élet kiemelkedő sportvezetőjéről, az ismert és népszerű tévés személyégről, az alapítvány egyik névadójáról írt életrajzi regényt.

Bővebben...

Kuratóriumi tagok

Molnár Zoltán, Mérei László, Klenóczky Bea,
Zsivótzkyné Komka Magdolna, Miklósa Erika elnök, Gyulai Krisztina

Alapítói okirat

A Gyulai István és Zsvótzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért alapító okirata  ITT  olvasható.