Ön itt van: Hírek Hírek Jószolgálati Atlétabál a kellemes együttlét jegyében

Jószolgálati Atlétabál a kellemes együttlét jegyében

Az idei Mentor program ünnepélyes pillanatai

atlétabál 2014/ml

A hagyományos, jószolgálati Atlétabál megnyitójában Miklósa Erika kuratóriumi elnök köszönetet mondott a megjelenteknek, hogy részvételükkel is támogatják a Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért  azon törekvését, hogy támogassa a tehetséges, nem egy esetben szerény körülmények között nevelkedő fiatal atléták pályafutását.

„- Személyes tapasztalatból is mondhatom, szükség van az ilyen és ehhez hasonló segítségekre. Jelen esetben a magyar atlétika mindnyájunk által remélt hosszútávú eredményessége a közös cél .” A megnyitó szavak után a kuratórium elnöke átadta a fiatal atléták felkészülését segítő Mentor program idei első támogatottjainak, Tóth Lili Annának és Szabó Dánielnek az erről szóló okleveleket

Az Atlétabálon vette át Gyulai Miklós MASZ elnöktől az Év Junior atlétája  elismerést Szikszai Róbert. Merényi Tímeának és Szabó Sándornak, a 2013-as év Legjobb hegyifutóinak, a szakág vezetése nevében Talabér Attila adta át a díjat.  Az edzőtáborozások miatt megjelenni nem tudott további legjobbak később veszik át az elismeréseket.

Az Alapítvány céljait  támogató vendégeket a báli este során nívós zene/Budapest Ragtime Band;  magával ragadó ír tánc/Coincidance társulat; tánc és tombola szórakoztatta. (ml)

atlétabál 2014/ml

foto: ML