Ön itt van: Hírek Hírek Rangos zenekar az Atlétabálon!

Rangos zenekar az Atlétabálon!

Budapest Ragtime Band  /  Tudnivalók a bálról, belépők

A Hotel Héliában február 14-én megrendezésre kerülő Jószolgálati Atlétabálon a zenét a Budapest Regtime Band szolgáltatja, amelynek nemcsak a ragtime muzsika ápolása és megszerettetése a célja, hanem a közönség magas színvonalú szórakoztatása, amelynek soraiban minden korosztály megtalálható

Az együttes jazz- és klasszikus muzsikusokból 1980-ban alakult, akik a hagyományos ragtime zongorajátékot merész ötletekkel és újszerű hangszereléssel ültették át egyedülálló zenei hangzássá. Később műsorukba jazz- és dixiland örökzöldek slágerek és operák humoros feldolgozásai is kerültek. A zenekarnak népszerű tánczenei programja is van.

1984-ben készült el első önálló hanglemezük, a "Ragtime", amelyet egy hollandiai és egy újabb magyar követett. Az együttesnek 1990 óta 7 CD-je jelent meg. Számos stúdiófelvétel mellett rendszeresen turnéznak Európa országaiban, Amerikában és a Kanári-szigeteken.

A zenekar - melynek honlapja  ITT  olvasható - rangos fesztiválok részvevője a világ minden részén. Fellépnek a Berlini Filharmóniában, rendszeres szereplői a magyar, német, az amerikai, svájci és még sok más televízió szórakoztató műsorainak.

Az Atlétabálra belépők kaphatók:
- és január 27. hétfőtől a MASZ irodában, valamint a Magyar Edzők Társasága irodájában, a Magyar Sport Házában.

A báli belépők ára: 9.800 Ft; támogató jegy 20.000 Ft-ért vásárolható.
Átutalással történő fizetés esetén az alapítvány bankszámlaszáma:
CIB 10701049-47704008-51100005
Az alapítvány  a jószolgálati bál bevételét a tehetséges, hátrányos helyzetű fiatal atléták támogatására fordítja. (ml)

Atlétabál, díjkiosztással/ honlap

Budapest Ragtime Band