Ön itt van: Hírek Hírek Ülésezett a kuratórium

Ülésezett a kuratórium

Az Atlétabál és az idei Mentor-program volt a téma
VIDEÓ:  Miklósa Erika elnök összefoglalója az ülésről

Az Alapítvány legutóbbi ülésén véglegesítésre került a Jószolgálati Atlétabál programja és a kuratórium döntött a 2014. évi Mentor program támogatottjairól is.

A bál február 14-én pénteken, hagyományos helyszínén: a fővárosi Hélia szállodában  19,00 órakor kezdődik. Először az Év atlétáinak és edzőinek díjai  kerülnek átadásra, majd a vacsorával kezdetét veszi a műsoros báli program. A zenét az ismert Budapest Ragtime Band szolgáltatja, fellép a tánc műfajában igen sikeres Coincidance Társulat.  A belépők 9 800 Ft-os, illetve a támogatói hozzájárulással  20 000 Ft értékben vásárolhatók. A részletek a honlapon megtekinthetők.

A Halász Bence - Pars Krisztián mentori együttműködéssel tavaly elindított támogatási rendszert 2014-ben – lehetőségeihez képest – az Alapítvány kiterjeszti egy-egy leány és fiú tehetség támogatására, figyelembe véve a szakágak előrelépésének lehetőségét is. Idén, az első  félévben az EYOF győztes távfutó Tóth Lili Anna és az ugyanott harmadik vágtázó Szabó Dániel részesül támogatásban. Mentorként az Alapítvány felkéri a VB döntős Papp Krisztinát és az EB bronzérmes, csúcstartó Németh Rolandot. (ml)