Ön itt van: Hírek Hírek A kuratóriumi ülés hírei

A kuratóriumi ülés hírei

Októberben családi nap, januárban Atlétabál a tervek között

Miklósa Erika elnök vezetésével ülésezett a Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért  kuratóriuma. A szeptember 13-i ülésen a teljes létszámban jelenlevő grénium áttekintette az eltelt időszak történéseit, a tervek megvalósulását és a működés adminisztratív és anyagi hátterét. A főbb elképzelések közül sikeresen elindult, és továbbra is a tervekben szerepel a tehetségtámogató Mentor-program; a nyári táborok megvalósítására a pályázati támogatás elmaradása miatt nem került sor. A kuratórium döntött,

hogy a sportállamtitkárság támogatását felhasználva és a MOB szabadidős pályázatán indulva, megrendezi az V. Hozd mozgásba a családot!  sportnapot – amelynek sikeréért az Alapítvány együttműködik Ferencváros önkormányzatával. A családi nap időpontja: október 12. szombat  11,00-15,00 óra között, helyszíne: József Attila lakótelep - Dési Huber utca/ Nyúldomb.
Továbbra is a programban szerepel a hagyományos Atlétabál  szervezése: a tervezett időpont  2014. január 11. vagy 18.

A kuratórium támogatja a jövő év alapítványi eseményei között egy Jótékonysági est és egy kulturális eseménnyel összekapcsolt utcai futóverseny megrendezését is. (ml)