Ön itt van: Főoldal

Jól szerepeltek az atléták a győri EYOF-on

Négy dobogós helyezés az élen

eyof2017 ml 1

Az EYOF-on tíz sportágban, 130 versenyszámban vetélkedtek a 14 és 18 év közötti fiatalok. A győri eseményre ötven országból 2500 sportoló és 1100 kísérő érkezett.  A MOB közlése alapján a magyar versenyzők tíz sportág közül hatban (atlétika, cselgáncs, kajak-kenu, kézilabda, kosárlabda és úszás) szereztek érmet.

Bővebben...

„Természetes, hogy megálltam…”

Pavuk Tira emlékezetes döntője Grossetóban

u20eb 2017 pavuk lgy 5

A múlt év ifjúsági leányatlétájának választott Pavuk Tíra az idén korosztályt váltott, a 2000 méteres akadályfutást pedig 3000-re cserélte. A Mol Új Európa Alapítvány által támogatott, 18 éves, békéscsabai versenyző döntős volt az grossetói U20-as Európa-bajnokságon, ráadásul Fair Play-díjas cselekedetével is lenyűgözte a közönséget.

Bővebben...

Tíz döntős helyezés, négy érem az U23 EB-n

Halász Bence és Rivasz-Tóth Norbert aranyérmes Bydgoszczban

Halász Bence és Rivasz-Tóth Norbert Bydgoszczban

Az U23 EB-n rajthoz állt magyar válogatott eredményes négy napot teljesített Bydgoszczban. A jó hozzáállást mutató teljes csapatból kiemelkedő két aranyérem, egy ezüst-, egy bronz-, egy negyedik-, egy ötödik- és három hetedik hellyel az érem táblán a 11. / 30 nemzet nyert érmet - az 1-8 helyezések alapján számított ponttáblán 47 ponttal a 13. helyen végzett Magyarország /34 ország szerzett pontot.

Bővebben...

Huszonnégy kiválasztott

Az EYOF előtt Győrben edzőtáborozik a csapateyof gyr 2017

 Kijelölték a július 23-án kezdődő Európai Ifjúsági Olimipiai Fesztiválon szereplő magyar atlétákat. A szövetség a maximális létszámot kihasználva, huszonnégy versenyzőt indít a győri viadalon.

Bővebben...

1. oldal / 28