Ön itt van: Atlétikai hírek Atlétikai hírek Adventi teadélután, régi nagyokkal

Adventi teadélután, régi nagyokkal

Élmények, emlékek, ellenfelek - barátok, atlétika! /  Fotóalbum

advent 2015 1 ml

December 8-án, kedden a Műjégpálya patinás Dísztermében találkoztak egymással a közelgő ünnepek és a rég nem látott barátok örömének hangulatában magyar atlétika elmúlt évtizedeinek nagyjai: olimpiai, EB helyezettek, országos bajnokok – a sportág örök szerelmesei, a maiak nagy elődei.

A szépen előkészített terem asztalai körül megszámlálhatatlan bajnoki érem, országos csúcs, válogatottság és megszámlálhatatlan emlék, élmény gazdája fiatalodott vissza néhány óra erejéig az atlétikai pályára, a nagy versenyek soha nem felejthető hangulatába.

A páratlan szépségű városligeti környezetben megrendezett Adventi teadélutánon a beszélgetések, egymásra ismerések mellé az eseményt rendező Alapítvány hangulatos muzsikával is kedveskedett. Az est folyamán Babinyecz József  harmonikatudását ismét megcsodálhatták az atlétatársak; a programban fellépett a régi zenét igen szépen játszó Anno Musica együttes és az ének tehetségét megmutató 14 éves Vigh Villő.

A Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért  kuratóriuma a jövőben is tervezi, hogy időszakonként találkozót szervez a sportág régebbi kiválóságainak. (ML)

Fotóalbum az eseményről/ ML

advent 2015 2 ml