Ön itt van: Atlétikai hírek Atlétikai hírek Meghívó korábbi évek eredményes atlétái részére

Meghívó korábbi évek eredményes atlétái részére

Adventi teadélután a Városligeti Műjégpálya Dísztermében

alaptvny

December 8-án 16 órától a Városligeti Műjégpálya Dísztermébe várja a kétezres évek előtti magyar bajnokságok dobogósait a Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért.

A júniusban megrendezett baráti találkozó folytatásaként a kuratórium tisztelettel hívja a sportág régebbi kiválóságait egy kellemes délutáni összejövetelre, az ünnepi készülődés jegyében! A program gerincét adó kötetlen beszélgetések mellett a rendezők színvonalas, a közelgő karácsony hangulatát idéző élő zenei produkciókkal, és egyéb meglepetésekkel szeretnék emlékezetessé tenni az együttlétet.

A helyszín Budapest, a Városligeti Műjégpálya  egyedülálló panorámát nyújtó Díszterme.

Az Alapítvány a most következő találkozó sikeres megszervezése érdekében legkésőbb november 30-ig kér visszajelzést a részvételről a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   e-mail címen. A szervezők bíznak abban, hogy a kellemesnek ígérkező év végi baráti összejövetelen minél több régi atléta teszi tiszteletét!  (Alapítvány)      Meghívó      .     Fényképek a júniusi találkozóról/ML

Karácsony