Ön itt van: Atlétikai hírek Atlétikai hírek Meghívó a magyar atlétika egykori reprezentánsai számára

Meghívó a magyar atlétika egykori reprezentánsai számára

E-mail Nyomtatás

Kedves Atlétatársunk!

A Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért  kuratóriuma szeretné megvalósítani azt az elképzelést, hogy a magyar atlétika régebbi kiválóságait időszakonként összehozza egy baráti találkozóra, klubösszejövetel jelleggel. Terveink között szerepel, hogy a rendezvényeken - amelyre első körben a kétezres évek előtti felnőtt magyar bajnoki dobogósokat hívnánk meg – felidézzük az egykori sportélményeket és megbeszéljük napjaink sporteseményeit, kulturális jellegű programokat, később közös versenylátogatásokat szervezünk - bízva abban, hogy ez az érdeklődők igényeinek, elképzeléseinek figyelembe vételével kialakítandó hasznos időtöltés lesz. Mindezt körbefognák a találkozások adta jóízű beszélgetések.
Első összejövetelünket 2015. június 19. péntek 18 órától  tervezzük, elsősorban tájékozódó jelleggel. 

A legfontosabb cél, hogy összehozzuk a honi atlétika egykori reprezentánsait, hogy találkozzanak egymással, és ily módon részt vegyenek a sportág mai életében is.
Bízunk abban, hogy elképzelésünk tetszik Neked, és számíthatunk aktív részvételedre a régi atléták klubjának működésében.

A találkozó helye: Budapest V. kerület Bécsi utca 1. fél emelet 37. kapucsengő. Megközelíthető a Deák térről néhány perces sétával. Kérünk, hogy jelezz vissza 2015. június 12-ig a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   e-mail címen - vagy a 30/573 53 42 telefonszámon, hogy számíthatunk-e Rád, mert a létszám függvényében kell megrendelnünk az ellátást!

A fentieket megismételve, atlétabaráti üdvözlettel
Miklósa Erika,
a Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért
kuratóriumának elnöke

alaptvny