Ön itt van: Atlétikai hírek Atlétikai hírek Futófolyosó avatás Pasaréten

Futófolyosó avatás Pasaréten

Száz éves a Vasas atlétikai szakosztálya  /  Fotók Honlap

vasasatletika100/doba_i

A Vasas SC  idén 100 éves atlétikai szakosztálya új fedett futófolyosót vehetett birtokba az elmúlt hétvégén. Az ünnepség kezdetekor a legfiatalabb mutatták be ügyességüket, felkészültségüket – majd a százhúsz méter hosszú, háromsávos rekortán borítású létesítményt dr. Simicskó István, sportért felelős államtitkár és Markovits László klubelnök avatta fel a Vasas-család megjelent régi és új tagjai előtt.

Az ünnepségen – sok híres és kiemelkedő eredményt elért atlétával együtt részt vett a Magyar Atlétikai Szövetség képviseletében (is) Szalma László alelnök, a Vasas korábbi kétszeres fedett pályás Európa-bajnok távolugrója.

- Jó volt látni, hogy a Vasas Sport Club a régi legendákkal és a gyerekekkel, családi körben ünnepelte az atlétika szakosztály századik születésnapját – mondta az esemény után  dr. Simicskó István. - Az elmúlt évtizedekben a Vasas atlétái és az egész Klub nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Magyarország sportnagyhatalommá váljon.

Markovits László, a klub elnöke örömmel tette hozzá: Az infrastruktúra modernizálása továbbra is stratégia célja a Klubnak, és úgy gondolom, hogy kiemelt fővárosi egyesületként többek között az ilyen beruházásokkal tudjuk a legfelelősségteljesebben felhasználni a magyar államtól kapott támogatást. Az új fedett futófolyosó az atlétika szakosztálynál sportoló gyerekek számára biztosít a jövőben még jobb sportolási körülményeket.(forrás: vasassc.hu)

Beszámoló, fotóalbumok, videó

vasasatletika100/doba_i